VALGIARAŠTIS
2019 m. gruodis 2 d., pirmadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Manu kr. košė su sėlenomis 150 200 Kopūstų sriuba su bulvėmis ir lęšiais (augalinis) 100 150 Virti varškėčiai su speltos miltais 100 120
Arbata 150 200 Troškinta kalakutiena (tausojanti) 70 80 Ištirpintas sviestas 10 10
Sezoniai vaisiai Grikių kruopų košė su prieskoniais 60 70 Arbata 150 200
Daržovės 70 70
Stalo vanduo su citrina 150 200
2019 m. gruodis 3 d., antradienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Omletas 90 120 Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis(augalinis) 100 150 Avinžirnių -bulvių maltinis(augalinis) 90 110
Duona 25 25 Vištienos maltinis(tausojantis) 80 90 Grietinės padažas 10 10
Daržovės 20 20 Speltos virti makaronai 60 80 Arbata 150 200
Arbata 150 200 Daržovės 70 70
Sezoniai vaisiai Stalo vanduo su citrina 150 200
PARAMA-PIENAS
2019 m. gruodis 4 d., trečiadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Grikių kr. košė su daržovėmis(augalinis) 150 200 Burokėlių sriuba 100 150 Varškės apkepas 110 130
Arbata (be cukraus) 150 200 Grietinė 5 5 Trintos uogos 30 40
Sezoniai vaisiai Virtų bulvių cepelinai su kiauliena 120 120 Arbata 150 20
PARAMA-VAISIAI Grietinės padažas 20 30
Daržovės 70 70
Stalo vanduo su citrina 150 200
2019 m. gruodis 5 d., ketvirtadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Penkių grūdų košė(pieniška) 150 200 Žirnių kr. sriuba su pomidorais(augalinė) 100 150 Žiedinių kopūstų košė(augalinis) 160 180
Arbata 150 200 Lietiniai su varške 120 120 Daržovės 30 30
Sezoniai vaisiai Grietinės padažas 60 60 Pienas 150 200
Morkų lazdelės 70 70
Stalo vanduo su citrina 150 200
2019 m. gruodis 6 d., penktadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Virti makaronai(speltos pilno grūdo) 100 150 Daržovių sriuba(morkos,kalafiorai, lęšiai kr.)augalinis 100 150 Mieliniai blynai 110 120
Tarkuotas fermentinis sūris 12 15 Žuvies maltinukas 80 90 Trintos uogos 30 40
Arbata 150 200 Bulvių košė 70 80 Arbata 150 200
Sezoniai vaisiai Burokėlių salotos 70 70
PARAMA-PIENAS Stalo vanduo su citrina 150 200
 Informacija apie maisto produktuose esančius alergija ir netoleravimą sukeliančias medžiagas teirautis personalo (dietistės)