VALGIARAŠTIS
2020 m. kovas 9 d., pirmadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
3-jų grūdų košė su saulėgrąžomis 150 200 Bulvių sriuba su mėsos kukulaičių sriuba 100 150 Varškės spygliukai 110 120
Arbata 150 200 Troškinta kiauliena su daržovėmis(tausojantis) 100 130 Ištirpintas sviestas 7 8
Sezoniai vaisiai Virtos bulvės 70 70 Arbata 150 200
Daržovės 60 70
Stalo vanduo su citrina 150 200
2020 m. kovas 10 d., antradienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
Manų kr. Košė su sėlenomis(pieniška) 100 150 Agurkinė sriuba su perlinėmis kr.(augalinis) 100 150 Virti makaronai(speltos) 130 150
Trintos uogos Karališki balandėliai 100 100 Fermentinis sūris 15 20
Sezoniai vaisiai Grietinė 10 10 Daržovė 20 30
Arbata Daržovės 90 90 Arbata 150 200
PARAMA-OBUOLIAI Bulvių košė 70 90
Stalo vanduo su citrina 150 200
2020 m. vasaris 12 d., trečiadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
2020-03-12, ketvirtadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Avižinių kr košė 150 200 Daržovių sriuba(brokoliai,lęšiai)(augalinis) 100 150 Blynai su obuoliais 160 170
Sezoniai vaisiai Troškintas paukštienos kukulis 80 90 Trintos uogos 30 40
PARAMA-PIENAS Grikių košė su prieskoniais 50 60 Arbata 150 200
Arbata (be cukraus) Daržovėms 80 90
Stalo vanduo su citrina 150 200
2020-03-13, penktadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
L D L D L D
Varškė su grietine 100 120 Burokėlių sriuba(augalinis) 100 150 Pieniška ryžių kr. Košė 150 200
Batonas 30 30 Žuvies kotletas 80 80 Arbata 150 200
Arbata 150 200 Perlinių kr. košė 70 80
Sezoniai vaisiai Daržovės 80 90
Stalo vanduo su citrina 150 200
 Informacija apie maisto produktuose esančius alergija ir netoleravimą sukeliančias medžiagas teirautis personalo (dietistės)